Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

JDMteam @ JapStyle / LSDteam / JDMteam practice day (Time Attack Drift) videos + photos

|Κύκλος|



«Αν την ζωή μπορούσες να την παρομοιάσεις με ένα σχήμα ποιο θα ήταν;», τον ρώτησε.
«Κύκλος», απάντησε κατευθείαν.
Τον κοιτάει και γελάει, σα να μην κατάλαβε γιατί το είπε. Του έκανε εντύπωση που απάντησε τόσο αυθόρμητα, λες και τον είχαν ρωτήσει πάλι.
Κύκλους κάνει η ζωή, κύκλος είναι και η ίδια. Το περίγραμμα είσαι εσύ και μέσα σε αυτόν βάζεις αυτούς – αυτά που θες. Εναλλαγές στο κέντρο γίνονται πάντα, όλα όμως εντός του περιγράμματος. Αυτό είναι και το όριο, εκεί βρίσκονται και οι ακραίες καταστάσεις ή οι ξεχασμένες. Κι αυτό γιατί σαν θεατής που είσαι, στον κύκλο κοιτάς το κέντρο. Το περίγραμμα με τον καιρό μεγαλώνει, αλλά η προσοχή είναι στο κέντρο. Για άλλους η ζωή έχει πολλά περιγράμματα και πολλούς κύκλους. Αλλά το κέντρο δεν αλλάζει, στην ίδια θέση, θα μπορούσες να πεις ότι αλλάζει μόνο το χρώμα του, κατά κάποιο τρόπο.
Κύκλος η ζωή. Κύκλος το «μηδέν» της μοναξιάς, της απογοήτευσης, της κακής διάθεσης. Κύκλος που αν το πιέσεις, όταν βρεις την δύναμη, γίνεται άπειρο, καρδιά.
Κύκλος και η πρώτη βόλτα που έκανες με το καροτσάκι όταν ήσουν μωρό.
Κύκλος και το παιχνίδι στο «γύρω γύρω» της παιδικής χαράς του χωριού σου που πήγαινες τα καλοκαίρια.
«Κύκλος» και τα όρια που σου είχαν βάλει για να κινείσαι είτε στην βόλτα είτε στην ζωή σου μέχρι να ενηλικιωθείς.
Κύκλος και τα όρια που βάζεις εσύ για εσένα.
Κύκλος και η ρόδα του αυτοκινήτου. 
Κύκλος και τα λάθη της διαδρομής που κάνεις για πρώτη φορά. Βλέπεις, όταν κάνεις βόλτα σε έναν άγνωστο δρόμο, παρατηρείς και πας με τις πινακίδες.
Κύκλος και η ζωή. Πινακίδες οι καταστάσεις και οι άνθρωποι. Κι όμως, καμιά φορά, ενώ τις έχουμε κοιτάξει και είναι λάθος, κάνουμε κύκλους.
Ο κύκλος που κάνει η ρόδα του αυτοκινήτου, συμπίπτει με τον κύκλο της ζωής, έστω κι αν τα λάθη, τα βλέπουμε - κάνουμε, ξανά ή όχι,  ενώ υπάρχουν "πινακίδες" στον δρόμο.